Koopovereenkomst
Wanneer je een bestelling bij Emm Sports hebt gedaan is er een koopovereenkomst aangegaan. Emm Sports behoudt zich het recht om een bestelling, al dan niet zonder opgave van reden, te annuleren en bij gedane betaling dit bedrag te retourneren.

Levering
Emm Sports neemt iedere ontvangen bestelling direct met de grootste zorg in behandeling. Emm Sports draagt er zorg voor dat de door jou bestelde artikelen, na ontvangst van de betaling, zo spoedig mogelijk worden geleverd. Emm Sports streeft er naar om je bestelling binnen 1 à 3 werkdagen na betaling te verzenden.

Emm Sports levert alle artikelen doorgaans uit voorraad. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet voorradig is. Indien dit het geval is, meldt Emm Sports dit op de website of via een e-mail met een nieuwe levertermijn. Emm Sports stelt je in de gelegenheid met deze nieuwe levertermijn akkoord te gaan of de koopovereenkomst te ontbinden. In geval van ontbinding zul je het door jou betaalde aankoopbedrag en de verzendkosten retour ontvangen.

Als een artikel definitief is uitverkocht, ontvang je een bericht waarin de koopovereenkomst automatisch wordt ontbonden en wordt het door jou betaalde aankoopbedrag en de verzendkosten geretourneerd.

Verzenden
Om je bestelling veilig en discreet te laten bezorgen, biedt Emm Sports je pakketje aan via PostNL.

Voor verdere toelichting verwijst Emm Sports naar de Algemene Voorwaarden. 

© 2014 - 2021 Emm Sports | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel