NO WIRES. NO WORRIES.

MIIEGO is een innovatief Deens merk. Onze hoofdtelefoons zijn speciaal ontwikkeld voor sporters die onbezorgd en vrij willen bewegen. We combineren superieure designs met moderne draadloze technologie. De hoofdtelefoons worden gebruikt door zowel joggers in hun vrije tijd als professionele atleten over de hele wereld.

SPORT…..ONZE PASSIE

‘Sporten, het gevoel van de wind door mijn haren, het zweet op mijn huid en de frisse lucht in mijn longen.’ Sport is passie. Met dezelfde passie werken we aan de producten van MIIEGO. Het merk heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige hoofdtelefoons en heeft al meerdere awards gewonnen hiermee.

ULTIEME VRIJHEID OM TE PRESTEREN 

Het bedrijf is in 2010 opgericht in Aarhus, Denemarken. Alle producten worden in samenwerking met atleten ontwikkeld. De producten zijn zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen het harde, uitdagende Scandinavische klimaat. De MIIEGO draadloze hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor sport en geven je de ultieme vrijheid om te presteren.

BESTENDIG TEGEN VOCHT EN SCHOKKEN

Alle MIIEGO producten zijn regen- transpiratie- en schokbestendig. Ook hebben ze een comfortabele pasvorm en geven ze een perfect geluid af. En wat belangrijk is: je blijft je bewust van je omgeving tijdens oefeningen en trainingen. Dus je kunt zonder zorgen sporten met jouw favoriete muziek. No wires. No worries.

 

© 2014 - 2021 Emm Sports | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel